Det senaste

Hejhej hallå! Annars då? Jodå, vi hänger mest runt och gör det vi är bäst på. Att vi får dagarna att gå utan att egentligen fylla dem med något vettigt. Vi spenderar korta stunder på sjukhuset. Igår fick vi i uppgift att ta vitala parametrar och kontrollera blodtrycket på några patienter, men blodtrycksmanchetten var trasig. Så vi kunde inte ens göra det. I tisdags var vi på Baylor's igen, barnsjukhuset ni vet. Det var bra och intressant. Ganska få patienter så vi gick hemåt efter lunch. 
I onsdags var det Ninas sista dag här, så vi var ute och åt middag allihop på kvällen. Vi var på ett ställe där vi inte varit förut, det kvar knappt en körbar väg dit och sen säkert 200 trappsteg upp. Men maten var god!
 
Igår var vi på gymmet och idag har varit den lätt bästa dagen här! Får berätta mer om den imorgon. Nu måste jag sova, för vi ska upp tidigt imorgon och åka iväg och besöka ett barnhem för albinobarn. Pusshej.
 
När vi kom hem från sjukhuset häromdagen så kom de här godingarna och mötte oss med kramar. Då var det inget annat att göra än att gå till marknaden och köpa bananer till dem. Vi smälte när vi såg hur glada blev. Så himla fina. Vill plocka med dem hem allihop.

Familjefoto innan Nina åkte till flygplatsen. Jenkarna saknas dock här.

Och på bilden har vi tillökning av både Nelbert och Joyce, som är vår *husmor* här. Skönt med kofta och så. 
Och sebastian i kanten bor inte heller med oss, men han hänger ändå här ibland.

I två månader har vi suttit up och solar i våra stolar. Inte förrän igår när Tilda kläckte denhär strålande idén! Alldeles lagom stor gräsplätt för det.

Julpimpat på gymmet!
Allmänt | |
Upp