I tyg-djungeln

Vi hade tänkt att det här skulle bli en pluggdag, komma igång lite med c-uppsatsen och sådär. Men när wifi inte fungerar så tog vi en halvdag på marknaden istället. Vi börjar bli ganska bekanta med den nu, går inte lika lätt vilse längre och börjar förstå hur det hänger ihop. Fast vi har långt ifrån upptäckt alla vrår, gator och gränder än.
Vi hade fyllt ryggsäckarna med tyger som vi ville få uppsydda till kläder och annat. Överallt på gatorna sitter skräddare med sina symaskiner, så där kan en beställa grejer. De mäter och skissar upp och sen bestämmer vi en dag då vi kan komma och hämta det. Tror vi har lämnat in grejer hos tre olika skräddare nu. Så spännande! Svårt att säga hur det kommer bli, men värt att prova!

 
Vi köpte ytterligare lite mer tyg idag. Det finns oändligt många sånna här små butiker med tusentals tyger. Det gör ju inte det hela lättare att välja.
Här inne i gränden fanns det en hel rad med skräddare och en drös med småshoppar med tyg. Imorgon ska vi komma och se ifall våra grejer är klara! Har beställt en jumpsuit bland annat, kul att se om den ens kommer passa!
Allmänt | |
Upp