ZANZIBAR

Innan läggdags kan vi ju tänka på något trevligt istället för inkompetenta människor, så här kommer några bilder från zanzibar istället!

Första dagen i landet var då när vi kom fram mitt i natten efter långlång flygresa och vi fick sitta på trappan utanför flygplatsen i Dar es Salaam och vänta till kl 07 på morgonen. Och så när vi äntligen kom till Zanzibar, ja då fick vi skumpa runt ett par timmar i en taxibil där chauffören inte hittade till vårt hostel och det var ca 100 grader och vi aldrig fick chansen till att byta om. Från våra kängor, svarta långbyxor och tillochmed jävla stödstrumpor, fråga mig inte ens. Blir matt av att bara tänka på det. Det var ju ingen drömdag, det hör ni ju. Men dagarna efter var helt fantastiska och det var så underbart att kunna bada i havet hela dagarna. Drömstart på den här utbytesterminen och det bästa av allt är att vi kommer avsluta där också!

Här sitter vi, humöret ändå tämligen högt här kring kl 03. Sen satt vi och turades om med att en av oss höll ett öga på väskorna medan de andra satt och nickade och halvsov.

Vi hittade snabbt till ett gulligt café på stranden där vi sen varje morgon åt vår frukost.
Vi plöjde igenom böcker och bara göttade oss.
 
Havet var bara löjligt skönt, knappt svalkande att gå i. 

En del av vårt hostel. Vi drack öl på krita och blev ganska duktiga på att *gå på lina*, de hade nämligen en slackline! Ett spännband ish, uppspänt mellan två träd.
En dag åkte vi på en båtutflykt till Prison Island. Först snorklade vi i havet och sen gick vi och hälsade på lokalbefolkningen, här är det en herre som närmare 200 år. 
Vi kunde mata dem och klia under hakan.
 
Vi pallrade oss upp på en morgonpromend, ständigt i sällskap av ett gäng hundar.
 
Här en tjusig byggnad med öns närmste supermarket.
Allmänt | |
Upp